Rådgivning

Rådgivning

Skatt- och företagsrådgivning

Med över 30 års erfarenhet inom ekonomi och redovisning vet vi hur ni på ett effektivt och smidigt sätt planerar och budgeterar er ekonomi. Vi är specialister inom momsrutiner, inkomstdeklarationer och myndighetskontakter, och är alltid uppdaterade på de senaste bolags- och skattereglerna. Genom att anlita oss som din företagsrådgivare hjälper vi dig att driva din affärsverksamhet enligt gällande skatteregler så att du slipper onödiga bekymmer.

Förutom rådgivning för ditt företag kan vi även hjälpa till med stora delar av din privatekonomi. Genom att förstå och kombinera privatekonomin och företagets ekonomi kan du få tips och idéer som gynnar dig men samtidigt tillvaratar bolagets intressen. Det innebär att du kan få lösningar som ger både dig och företaget fördelar och trygghet.

  • Vad är bäst ut ett skatteperspektiv – lön eller aktieutdelning?
  • Ska bilen stå på dig som privatperson, eller via företaget?
  • Vilka avdrag kan jag göra i företaget?

För oss är det självklara målet att du ska betala rätt skatt – varken mer eller mindre. Men det kan vara svårt att själv hålla koll på alla regler och förändringar som ständigt sker i lagstiftningen. Låt oss hjälpa dig med detta så att du istället kan koncentrera dig på din verksamhet och göra det som du är bäst på – nämligen att vara din egen företagare.

Vill du veta mer om vårat arbete, eller boka ett
möte med oss, ta och kontakta oss